Mijn moeder een jaar geleden overleden 2 dec 2022 - 2023

Het is alweer een jaar geleden dat mijn lieve moeder Trijntje Suzanna Saak - de Boer Sap is overleden. Dat was in de nacht van 2 december 2022 om 03.10 uur. Een moment om nooit te vergeten. Samen met mijn vrouw waren we bij haar toen ze vredig in sliep. Na drie maanden liefdevol te zijn verpleegd in de Herik in Borger. 

Met name de laatste drie jaar waren voor haar heel zwaar. Ze leed aan vasculaire dementie en kreeg een aantal keren een hersenbloeding. In de laatste drie maanden van haar leven zelfs twee achter elkaar: in september en oktober.

 

 

 

Een mooi bericht dat onze dochter op haar Facebook plaatste om haar oma te gedenken.

Op zaterdagmiddag 25 novenber 2022 had Uitvaartvereniging de Varenhof te Ermelo een bijeenkomst georganiseerd om de overledenen in het afgelopen jaar te gedenken

Op zondag 26 november 2023 werd in de Immanuëlkerk te Ermelo een kaars aangestoken om de overledenen in de gemeente in het afgelopen jaar te herdenken. Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar. De naam van mijn moeder Trijntje Suzanna Saak - de Boer Sap werd ook genoemd en ook voor haar werd een kaarsje aangestoken.

Aan de kinderen wordt uitgelegd wat het betekent kaarsen aan te steken voor de overledenen in het afgelopen kerkelijk jaar.

Tenslotte was er een herdenking op maandagavond 27 november 2023 van het verpleeghuis waar mijn moeder de laatste drie maanden van haar leven nog liefdevol is verzorgd: de Herik in Borger.